zaterdag 12 januari 2008

Kattentheater







Shima wil wild spelen met Mika, en jaagt haar door de woning of komt als een Kung Fu -fighter door de lucht aangevlogen. Shima speelt ook schaduw-theater voor Mika door onder de dekens te kruipen, en Mika kijkt wat er toch daar onder de dekens beweegt...

3 opmerkingen:

J de Kat zei

Nagels afknippen?
Niet mijn idee.
Ze kende de woorden "nee" en "au". Was hier bovendien het eerste kind uit dit nest dat mijn handen en voeten zonder nagels aanviel.
Niet per se jullie schuld, katten hebben in de leerjaren (minstens drie mensenjaren) moeite met het opbouwen van een langetermijngeheugen.

(leuke blog met mooie foto's)

maria trepp zei

Jaap, te laat, het is al gebeurd. Heb je mijn krabwondjes gezien...

J de Kat zei

ja, ik heb ze gezien en ze waren dramatisch diep. Vleeswonden, tot op het bot. ik leef niet met je mee zolang je niet voor hechtingen bij de ehbo bent geweest.
nagels afknippen bij een kat betekent hem/haar contactgestoord maken. het Fingerspitzengefühl wordt beschadigd. stommer kun je niet omgaan met je kat als je daar nog jaren mee wil samenleven.
zoals gezegd in mijn iemels die je negeert: breng haar aub terug. hier is ze welkom. hier doen we niet zielig over misverstanden.